Derfor skal du alltid velge kvalitet fremfor kvalitet – Av Joen Rude Falsner

La oss sette det opp slik:

Du står overfor et valg. Du kan velge mellom en fin polo fra Ralph Lauren eller tre billige fra et rabattmerke. La oss si prisen er den samme.

Foretrekker du å få poloturen fra Ralph Lauren, en kombinasjon av flott design og høy kvalitet som sikrer et langt liv. Eller vil du heller ha de tre billige polostjernene, som ganske sikkert ikke svikter noe annet enn det av dårlig kvalitet og langt fra like skarp design. Du kan også regne med hvordan en polo bryter ned veldig raskt og sannsynligvis også ikke kan vaskes i maskinen uten å risikere misfarging.

Jeg vet hva jeg foretrekker, men det er nok ikke en overraskelse heller. Hvis du fortsatt ikke er overbevist om at du skal velge Ralph Lauren Polo, la oss sette eksemplet på en litt annen måte.

La oss kalle det et metaforisk eksempel:

Du er på et hvilested i Padborg. Du skal til München med bil. Vi renner litt opp og sier at det er 1000 km der nede. Du står overfor et valg. Hvilken bil du skal kjøre til München i. Til høyre for deg har du en deilig Mercedes ML420 CDi og til venstre har du en Suzuki Wagon. Du kan velge en Mercedes som du kan kjøre direkte der nede. Du trenger ikke å bytte bil eller noe.

Du kan også velge Suzukien, hvor du får alle de tre slagene du trenger for å bytte ut hver 333,3 km du kjører når motoren ellers brenner.

Umiddelbart er det ikke en vanskelig beslutning å ta, ikke sant? Selvfølgelig er eksemplet på tippet, men du får tak i det.

I stedet for alltid å velge den billige løsningen, tenk på det en ekstra tid. Er det faktisk den beste og billigste løsningen å gå etter volum? Jeg er ikke overbevist om det.

Hvorfor ser du ikke på Ralph Lauren Polo, som du liker å ha på deg, og hva du føler deg deilig er ikke så mye verdt enn det billige valget?

Hvis du tenker på den lange listen over produkter du har kjøpt over tid, hva er mest klart av minnet ditt? Er det Jack & Jones eller Rolex watch suit du har lagret i mange år? Er det stativet fra IKEA eller kontorstolen fra Eames?

Du vil alltid være mer fornøyd med et produkt når kvalitet over kvantum er grunnlaget for kjøpsbeslutningen.

Derfor Velg alltid kvalitet for kvalitet – av Joen Rude Falsner

Kilde. https://stayclassy.dk/kvalitet-frem-for-kvantitet/