Pizza på grillen

Har du prøvd pizza på grillen? Hvis ikke anbefaler vi at du prøver. Og at du ber gjester på det.

Pizzaen kan lages akkurat slik du ønsker det. En god og rask løsning er å kjøpe en ferdig pizzadeig, pizzasaus og hva du vil ha av garnityr. Imidlertid er en hjemmelaget pizza med ekte hjemmelaget pizzasaus å foretrekke!

Skal pizza på grillen bli en suksess, trenger du en pizzastein. Ikke bruk bakepapir på pizzasteinen, i stedet anbefaler vi å bruke et tynt lag mel mellom stein og deig, slik at pizzaen ikke fester seg i steinen.

Du bør helst bruke en grill som kan oppnå en minimumstemperatur på rundt 300 grader celcius. Grillen og steinen bør være varmet opp før du legger på pizzaen.

Hvis du ønsker å bruke kullgrill, husk at temperaturen må være jevn for et godt resultat. Et godt valg for den perfekte grillen fra vårt utvalg er Boretti Ligorio eller Boretti Maggiore.

Det er en god ide å bruke en pizzaspade for å løsne pizzaen helt fra steinen når den har vært på grillen i noen minutter. Dette gjør det mulig å få luft mellom steinen og pizzaen, og dette bidrar til en god og sprø pizza.

Følg med, en pizza trenger ikke mange minuttene for å bli ferdig på så høy temperatur,