Big Green Egg er en klassiker i grillverden, og et helt unikt produkt. Med det grønne egget kan du grille, bake, røyke, dampe, steke, wokke … Mulighetene er mange. The Big Green Egg kommer i flere størrelser, og er både en kulinarisk gave og et smykke til ditt uterom.

Big Green Egg grill
Ikoniske Big Green Egg er blant våre mest populære produkter.

Amerikanske Big Green Egg har holdt koken siden 1970-tallet og går for å være blant verdens beste griller. Den populære kullgrillen bygger på det tradisjonelle japanske kamado-konseptet. Du kan kjenne igjen en Big Green egg når som helst, ettersom grillen har en helt spesiell form og farge. Men utseendet er ikke det eneste som er spesielt!

Kylling på grillen
Du kan oppnå de herligste måltider på din Big Green Egg. Se hele utvalget her.

Mørere enn mørt

Hva enn du tilbereder på en Green Egg, vil keramikken samt formen på egget skape en luftsirkulasjon som gjør maten saftigere og mørere enn på en vanlig grill. Det gjør den særlig perfekt til jevn langtidssteking av biff og annet kjøtt. I tillegg til vanlig grilling med grillkull, kan man bruke egget til for eksempel å steke pizza. Det finnes smart tilbehør som stekeplater, slik at du får mest mulig bruk av egget.

Big Green Egg størrelse XL
Big Green Egg kommer i mange størrelser, dette er en XLarge.

En annen av fordelene ved egget er den meget gode temperaturkontrollen. Egget er laget for at man skal kunne justere temperaturen nøyaktig. Egget kan stilles inn på temperaturer fra 70 opp til 350 grader celsius. Grillen tåler brutale temperatursvingninger, og holder lenge på varmen. I tillegg er den gjerrig på grillkull, og dermed mer bærekraftig enn mange andre griller.

Grill for livstid med NASA-teknologi

Big Green Egg er bygget for å vare livet ut. Denne grillen har du for alltid. Med NASA-teknologi benyttet i utviklingen er hele egget konstruert for å tåle hundre tusenvis av grillkvelder.

De minste modellene passer fint til å ta med på camping eller fjelltur, mens de største egner seg for større arrangementer. Hvis du skal bruke egget mest hjemme, anbefaler vi å investere i et Big Green Egg-bord, som er laget for å omfavne egget perfekt, og samtidig gi deg god plass til mat og utstyr.

Eget bord til grillen
Big Green Egg Acaia Table XL finner du her. Vi har det også i mindre størrelse.

Vil du se mer? Hele vårt utvalg av kamado-grillen Big Green Egg finner du her.