Gassgrill og kullgrill ypperste kvalitet

Lapatio tilbyr et flott utvalg av forskjellige kvalitetsgriller for de ulike behov. Hos Lapatio er kvalitet et kjennemerke, og derfor har vi valgt å selge grillen som varer når det gjelder grill av høy kvalitet til en god pris. Kvalitetsgrill som leverer hver gang. Kontakt oss for spørsmål angående grill- eller grilltilbehør.

Gassgrill

Det er en stor forskjell på gassgriller. Hvis du er i tvil, er du velkommen til å kontakte oss. Noen av våre gassgriller leveres med infrarøde brennere, disse brennerne er mer intensive og vil derfor gi et ekstra godt resultat når du griller stekene dine. Mange slags bifftyper krever en intens kort varme for et godt resultat. Se mer her.

Kullgrill

Av kullgrill har vi typer både fra Boretti, Big Green Egg og Höfats. Lekkert utvalg av kullgriller som gjør det lille ekstra med grillopplevelse, slik at den blir en spesiell gastronomisk opplevelse. Grillen kan brukes til indirekte grilling og av den mer erfarne brukeren for å røyke fisk eller annet godt. Ta en titt her.

Grilltilbehør

Den erfarne griller er ikke i tvil om at grillopplevelsen blir en helt annen opplevelse med skikkelig godt verktøy til grillingen. Hos Lapatio finner du rikti utvalg av grilltilbehør som både er stilig og av god kvalitet. Prøv det, du vil erfare at det blir artigere å grille med en gang. Se utvalget her.