Gassgrill og kullgrill ypperste kvalitet

Lapatio tilbyr et flott utvalg av forskjellige kvalitetsgriller for de ulike behov. Hos Lapatio er kvalitet et kjennemerke, og derfor har vi valgt å selge grillen som varer når det gjelder grill av høy kvalitet til en god pris. Kvalitetsgrill som leverer hver gang. Kontakt oss for spørsmål angående grill- eller grilltilbehør.

Gassgrill

Det er en stor forskjell på gassgriller. Hvis du er i tvil, er du velkommen til å kontakte oss. Noen av våre gassgriller leveres med infrarøde brennere, disse brennerne er mer intensive og vil derfor gi et ekstra godt resultat når du griller stekene dine. Mange slags bifftyper krever en intens kort varme for et godt resultat. Se mer her.

Kullgrill

Av kullgrill har vi typer både fra Boretti, Big Green Egg og Höfats. Lekkert utvalg av kullgriller som gjør det lille ekstra med grillopplevelse, slik at den blir en spesiell gastronomisk opplevelse. Grillen kan brukes til indirekte grilling og av den mer erfarne brukeren for å røyke fisk eller annet godt. Ta en titt her.

Kamadogrill

Kamadogrill er en eggformet grill som ble utviklet i Japan. Kamado er det japanske ordet for “komfyr”. Amerikanerne ble oppmerksomme på denne grillmetoden under andre verdenskrig og startet etterhvert opp Big Green Egg som merke i USA. Dette er keramiske griller med livslang garanti på keramikken. Grillen reflekterer varme, kan tåle opp mot 650 grader og kan brukes både som røykovn så vel som grill. Her har man mange muligheter og kan eksperimentere for å få fram utsøkte smaker.