Kvalitetsmøbler til hage og uterom

Lapatios hagemøbler er nøye plukket ut og av høy kvalitet. Vi nordmenn elsker vårt uterom og sitter gjerne utendørs til flere årstider. Da trengs møbler i høy kvalitet og god brukervennlighet. Hvis du vil ha et alternativ til billige hagemøbler, kan Lapatio tilby hagemøbler til gode priser og høy kvalitet. Vi streber etter å ha det største utvalget av design hagemøbler og kvalitets hagemøbler i hele Norge. Vi er et selskap som er stolte av å gi god service og produkter til hagen som vil gi deg glede i mange år.

Hvis du vil at terrassen er fullt møblert med hagemøbler, grill og parasoll, er det en god ide å kontakte oss. Vi vil gjerne gi deg en ekstra god avtale når du handler hos oss.

 

Aluminium hagemøbler

Aluminium hagemøbler fra Lapatio er kvalitetssikret. Vi sørger for at kritiske punkter på disse møblene alltid produseres riktig. Trenger du å tenke på vendepunkter på aluminiumsposisjoner hagestoler eller justerbare hagestoler. Sveising på aluminiums lenestoler og hagebord er også viktig. Skriv eller ring oss hvis du er usikker på om et produkt passer for ditt formål. Vi ønsker å hjelpe og sørge for at du handler først rett med mange års glede.

Teak hagemøbler

I vårt sortiment finner du teak hagemøbler og høy kvalitet. Vårt utvalg er valgt av oss personlig hos leverandøren. Derfor kan vi sikre den beste kvaliteten hagesekret til den beste prisen. Teak hagemøbler og er i utgangspunktet vedlikeholdsfri. Teak hagemøbler vil imidlertid være grå patinerte. Hvis du vil beholde Teak trefarget original, anbefales det å olje teak hagemøbler helt fra starten og gjenta dette to ganger i året.

Rotting hagemøbler

Våre rottingmøbler er av ekstra god kvalitet. Forskjellen på rottingen er stor fra produsent til produsent. Gjennom årene har mange fabrikker i Kina kastet seg ut med fletning av rotting-hagemøbler. Det er imidlertid en stor forskjell fra det til den andre. Dette skyldes både sammensetningen av materialet, tykkelsen og hardheten. I alle fall anbefaler vi at strukturen under fletten er laget av aluminium. Vi har sørget for at alle våre rottinghagesett og sitteseter er av høy kvalitet.

Hagesett

Hagesett finnes i mange kombinasjoner. Hvis du ikke akkurat finner settet du kan tenke på, har du mulighet til å finne akkurat de hagestoler og hagemøbler du vil sette sammen. Vi håper du vil hjelpe oss med å forbedre sammensetningen av hagesett. Gi din mening ved å skrive en melding til oss på vår kontaktside.

Loungesett

Våre lenestoler og lounge hagemøbler leveres med puter av god kvalitet. Det er viktig at hagemøbler puter gir god støtte og har sterke klær. Lapatio leverer kun hagemøbler med kvalitetspute. Men hvis du vil være helt sikker på at du får de riktige puter, vennligst kontakt vår kundeservice for mer informasjon. Det finnes forskjellige typer puter. Noen puter kan tåle noe vær. Men vår erfaring sier at mange puter er gode for å komme i en pute eller noe annet for lagring når været regner i lengre perioder.