Parasoller

På Lapatio forsøker vi å levere de beste parasollene til den beste prisen. Vi vet at det er nesten umulig å evaluere en parasolls kvalitet basert på et bilde. Derfor velger vi å vise funksjonen og kvaliteten på parasollen i noen korte filmer under hvert produkt.

Hengeparasoller

Vi selger tre type hengende parasoller i tre forskjellige prisklasser. Det er viktig å understreke at alle disse parasollene er av høy kvalitet og meget praktiske. Når det er sagt, er prisforskjellen basert på finish og tilbehør. Men også valg av parasoll-fot og beskyttelsesdeksel.

Vanlige parasoller

Våre vanlige parasoller har betydelig bedre kvalitet enn mye annet på markedet til en tilsvarende pris. Duken på Solarline-parasollene heter UPF50 + og er UV-beskyttende. Parasollene er høydejusterbare og laget av tung aluminium. Parasollfoten er kjøpt separat og kan derfor lett velges bort hvis du bare trenger å bruke parasollen.

Hva er UPF50+?

UPF50 + står for ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Våre Hartman parasoller har Ultraviolet Protection Factor 50+, som betyr at du er 100% beskyttet mot solens UV-stråler. Dette er spesielt fint når du vil bruke parasollen til barn som spiller i sandkassen eller som en skygge for eldre mennesker eller personer med svak og sensitiv hud. Vi anbefaler på det sterkeste å sjekke om parasollen din har denne typen duk og er merket og godkjent. UV-bestandige stoffer har også lengre levetid og vil derfor beholde fargen bedre.