Spin er en nykommer som er fantastisk flott med roterende flamme. Enten du trenger noe til å lyse opp innkjørsel, skal ha julebesøk eller sitte utover kveldene er denne virkelig flott å se på. Passer fint både til alle årstider da denne fremkommer i rustfritt stål.

// for innendørs og utendørs bruk (* kun SPIN-standard)
// trygt stativ ved massiv fot
// Fotunderlag med antiskli og overflatedeksel
// forbrenningstid pr. fylling ca. 1,5 time
// inkl. slukkedeksel for tidlig slukking
// Rustfritt stål
// Glasssylinder laget av borosilikatglass
// bioetanol som brensel
// mange mulige sammensetninger

SPIN er en fascinerende flammevirvel i en dekorativ glass-sylinder med et fortryllende flammebilde til balkong og terrasse. Som alle andre Höfats-produkter, som har blitt tildelt en rekke designpriser, imponerer SPIN også med førsteklasses estetikk og genial funksjonalitet.

Det imponerende flammespillet er basert på bioetanol, som brennes i en boks. Bare sett boksen inn i foten og tenn på. I tillegg er glasset laget av høykvalitets borosilikatglass og den lysende virvelen kan nytes i hele 1,5 time. Hvis du vil avslutte flammen før, legger du den lukkede brannslukningsapparatet på glassflasken og venter til flammen har slukket helt.

Tilgjengelig som tilbehør er en stang som også gjør at SPIN enkelt kan festes til bakken. Bare sett i plenen, så fortryller den gjestene på neste hagefest og blir kveldens blikkfang.

Produktmål: høyde: 54 cm, fot Ø: 23 cm, glass Ø: 12 cm
Produktvekt: 4,17 kg