Hvorfor en vindskjerm?
I dette innlegget vil vi håndtere forskjellen mellom åpne og gjennomsiktige hyller og lesespeil versus helt lukkede hyller og lesespeil.

Vi ser ganske mange av disse produktene til salgs rundt, men hva skal du kjøpe og hva skal du beholde? Vår erfaring med vinden i Danmark forteller oss at det er naivt å tro at vi kan stole på alt, og hvert produkt som er laget i en serie av produksjon, kan stå opp i oppgaven og vare i flere år. Som sådan er ideen om et ly eller ly ikke å stoppe vinden, da dette er umulig med den danske vinden.

Hva er en lipshell som?
En nyanse bør være i stand til å senke vinden eller slå vinden. Hvis dette er mulig, er det viktig at leselisten ikke er 100% tett. En mer åpen vev gjør at vinden kan komme gjennom, men uten kraft. Dette betyr at du kan føle en luftstrøm direkte bak skjermen, men ikke mer enn 20 cm bak skjermen.

Hva er fordelen?
Som vi alle har prøvd, er det umulig å blokkere vinden som den bare finner på en annen måte. Det vil si at en lukket skjerm vil tillate vinden å blåse rundt eller over det lukkede skjoldet. Med en åpen vevd leppe, unngår vi dette, og vi får et gjennomsiktig blad som kan holde selv den mest kraftige vinden. Det er en god ide å sikre at det er en sterk bremse på din uttrekkingsskjerm. Dette sikrer at skjermen ikke trekkes mer ut av vinden.

Ha det gøy med vår og sommer!

Uttrekks-vindskjerm Inova

Nedtekks-vindskjerm Vita